Over ons

Leer Alokhodro helemaal kennen

Alokhodro Co

Autoverhuur maar heerlijk

Het bedrijf Alokhodro opereert informeel sinds 2014 en officieel sinds 2018 met deskundige en professionele human resources op het gebied van autoverhuur. Alle auto's staan op naam van het bedrijf, Alokhodro wordt beheerd door de heer Seyed Shahabuddin Mortazavi Tabatabai, en vertrouwend op sterk management hebben ze Alokhodro op een georganiseerde manier kunnen beheren.

Ook worden de contracten van het bedrijf opgesteld onder direct toezicht van de officiële advocaat, daarom worden de contracten van het bedrijf in twee exemplaren opgesteld en wordt één exemplaar aan de klant bezorgd. Alle auto's hebben een carrosserieverzekering om de psychologische veiligheid van onze lieve klanten te waarborgen.

year-icon-blue

12

Jarenlange activiteit

employee-icon-blue

28

Personeel

cars-icon-blue

186

Aantal auto's

Ons team

Onze teamleden zijn stuk voor stuk experts en ervaren in hun vakgebied.

test-logo

Alokhodro autoverhuur voorziet u van passende faciliteiten en voorwaarden samen met 24-uurs ondersteuning zodat u gemakkelijk de gewenste auto kunt huren. Het bedrijf Alokhodro is sinds 2017 begonnen met het verhuren van allerlei soorten auto's en heeft op deze manier altijd de tevredenheid van zijn klanten kunnen wekken.

Enkele grote bedrijven die ons vertrouwen

نفت پاک
پترولیان اطلس
آب پاک
دنا پترو
مادیون